Home / gosip selebriti / Elma Theana Siap Tinggalkan Dunia Entertainment Jika Terpilih Jadi Anggota DPR

Elma Theana Siap Tinggalkan Dunia Entertainment Jika Terpilih Jadi Anggota DPR

Elma Theana Siap Tinggalkan Dunia Entertainment Jika Terpilih Jadi Anggota DPR – Elma Theana siap tinggalkan dunia hiburan yg udah membesarkan namanya kalau dipilih menjadi anggota DPR RI. Dianya sendiri mau konsentrasi kerja menjadi wakil rakyat.

” Oh iya, (tinggalkan dunia entertainment) itu telah prinsip. Jadi bila saya dipilih InsyaAllah. Jadi saya betul-betul mau konsentrasi di politik sembari senantiasa belajar, ” kata Elma Theana waktu dijumpai di Jakarta Selatan.

” Lantaran (mengurus) rakyat ini gak dapat main-main. Jadi tujuannya mesti betul-betul. Jadi mesti ada yg dibiarkan. Mesti ada yg dikorbankan. Jangan pernah mendua begitu, ” sambungnya.

Walau demikian, Elma Theana tidak ingin sangat sesumbar dianya sendiri bakal menang. Bekas murid Gatot Bradjamusti itu memasrahkan perihal itu pada Tuhan.

” Hmm. . gak tahu ya. Saya menyerahkan seluruhnya pada Allah saja. Menang Alhamdulillah, gak lantas Alhamdulillah, ” kata Elma Theana.

Elma Theana meyakini dianya sendiri dapat bertarung dalam tempat beda. Lebih, dia telah masuk dalam komune yg maksudnya berfaedah untuk orang yang lain.

” Saya terus bertarung. Lantaran saya kan mempunyai komune. Komune ikut dalam perjuangan keartisan saya, ” ujarnya.

About admin